Behaviour of Listeria monocytogenes in Lighvan cheese following artificial contamination during making, ripening and storage in different conditions

Behaviour of Listeria monocytogenes in Lighvan cheese following artificial contamination during making, ripening and storage in different conditions


چاپ صفحه
نويسندگان
نويسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله

نويسندگان: احسان مصطفوی

کلمات کليدي: Cheese, Microbial survival, Ripening, Storage

نشريه: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY , 3 , , 2017

اطلاعات کلي مقاله
hide/show

کد مقاله 1159
عنوان فارسي مقاله Behaviour of Listeria monocytogenes in Lighvan cheese following artificial contamination during making, ripening and storage in different conditions
عنوان لاتين مقاله Behaviour of Listeria monocytogenes in Lighvan cheese following artificial contamination during making, ripening and storage in different conditions
نوع مقاله Original Article
نحوه ايندکس شدن مقاله نمایه نوع یک – ISI - Web of Science
IF 0.813
عنوان نشريه INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
نوع نشريه خارجی
شماره نشريه 3
دوره
تاريخ انتشار 1396/05/01
لينک مقاله در اينترنت
صفحه شروع 365
صفحه پايان 371

نويسندگان
hide/show

نويسنده نفر چندم مقاله
احسان مصطفویچهارم

لينک دانلود مقاله
hide/show

نام فايل اندازه فايل دانلود